Routebeschrijving

Bezoekadres

Studiekeuze123
Arthur van Schendelstraat 600
3511 MJ Utrecht
T 030 303 91 00
KvK-nr. 30251005

Lopend

Vanaf Utrecht CS loopt u in 10-15 minuten naar het kantoor van Studiekeuze123. In de hal van het Centraal Station loopt u richting de uitgang Centrum/Hoog Catharijne. Ga vervolgens na het U-OV Servicecentrum naar rechts. Neem de roltrap en ga rechtsaf langs de bouwplaats op het Stationsplein. U loopt vervolgens de Laan van Puntenburg in. Deze straat gaat na een tijdje over in de Herman Gorterstraat en daarna in de Hartingstraat. In de Hartingstraat gaat u rechtsaf de Arthur van Schendelstraat in. Loop door tot halverwege de straat. Op nummer 600 bevindt Studiekeuze123 zich op de begane grond.

Openbaar vervoer

Trein

Vanaf Utrecht CS vertrekken diverse sprinters (richting Den Bosch, Tiel of Rhenen) die stoppen op station Utrecht Vaartsche Rijn. Vanaf Utrecht Vaartsche Rijn loopt u in 5 minuten naar het kantoor van Studiekeuze123. Vanaf het perron neemt u de trap richting uitgang ‘Westerkade’. U gaat vervolgens linksaf onder het spoor door. U neemt de eerste straat links: de Vaartsestraat. Deze loopt u helemaal uit. U steekt bij de stoplichten de Bleekstraat over en vervolgt uw weg over de Vaartsestraat. Deze gaat vervolgens over in de Arthur van Schendelstraat aan uw linkerhand. Loop door tot halverwege de straat. Op nummer 600 bevindt Studiekeuze123 zich op de begane grond.

Bus

U kunt ook bus 8 richting Lunetten, bus 41 richting Wijk bij Duurstede of bus 47 richting Houten nemen en uitstappen bij de halte Vondellaan. U steekt dan de straat over en gaat onder het treinviaduct door. U gaat na het viaduct direct linksaf de Vaartsestraat in. Deze gaat over in de Arthur van Schendelstraat. Vervolgens zit Studiekeuze123 aan de linkerkant op nummer 600.

Eigen vervoer

Vanaf de A27/A2

Draai de A12 op Ring Utrecht/ Jaarbeurs/Nieuwegein. Neem de afslag 17 Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Beneluxlaan. Vervolg u weg naar de Socrateslaan. Sla linksaf naar de Jutfaseweg. Sla linksaf naar de Vondellaan. Sla rechtsaf naar de Kruisvaartbrug. Vervolg uw weg naar de Bleekstraat. De Bleekstraat draait naar links en wordt de Catharijnesingel. Sla bij de eerste stoplichten linksaf naar de Henriëtte Roland Holststraat. Neem de 1e afslag links, de Arthur van Schendelstraat op. Rijd met de bocht mee, u vindt uw bestemming links.

Andere richtingen

Vanuit alle andere richtingen adviseren wij u de A12/Ring Utrecht/Kanaleneiland/Jaarbeurs aan te houden en op de A12 de bovenvermelde route te volgen.

Parkeren

Voor een bezoek aan Studiekeuze123 kunt u parkeren aan de straatkant. De parkeerkosten zijn 3,45 euro per uur. Voor onze bezoekers is ook 1 gratis parkeerplaats beschikbaar in onze ondergrondse parkeergarage. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, laat het uw contactpersoon dan weten.

Print de routebeschrijving

Bekijk routebeschrijving met Google Maps