Bijeenkomsten

Bijeenkomsten van Studiekeuze123

 

Wie Studiekeuzeconferentie Studiekeuze123: Studiekeuze Centraal
Wanneer 17 maart 2016
Waar Beatrixgebouw – Jaarbeurs in Utrecht
Tijdstip 09.30 – 16.30 uur
Wat Op de studiekeuzeconferentie van 2016 staan verbinding en aansluiting centraal. Tussen het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs. En tussen elkaars visies op het studiekeuzeproces. Hoe zien we de huidige ontwikkelingen? En hoe kunnen we elkaar daarin ontmoeten? Samen met een discussieleider springen we op de rijdende trein.
Meer informatie Kosten: EUR 125,- per persoon
Kijk voor het programma en aanmelden op www.studiekeuzeconferentie.nl

 

Andere bijeenkomsten

Wie Congres VO-raad
Wanneer 31 maart 2016
Waar nog niet bekend
Tijdstip nog niet bekend
Wat Het VO-congres is de conferentie die de VO-raad jaarlijks in maart organiseert voor zijn leden: bestuurders en schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Het congres staat in het teken van uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. De dag draait om kennisuitwisseling, leren, contact leggen en het opdoen van nieuwe energie en inspiratie.
Meer informatie website VO-raad

 

Wie European First Year Experience 2016
Wanneer 4-6 april 2016
Waar Gent
Tijdstip conferentie van meerdere dagen
Wat  Internationale conferentie waarin diverse thema’s worden besproken aan de hand van ingediende papers over het eerste jaar in het hoger onderwijs.
Meer informatie Website conferentie

 

Wie Landelijke studiedag MBO-HBO
Wanneer 14 april 2016
Waar Cursus- en vergadercentrum Domstad, Koningsbergenstraat 9 te Utrecht
Tijdstip 9.45 (inloop) – 16.00 uur
Wat Landelijke studiedag MBO-HBO georganiseerd door de MBO Raad, Vereniging Hogescholen en LICA. Bespreken van enkele actuele thema’s rondom de doorstroom mbo-hbo en een impuls geven aan het maken van regionale afspraken over de wijze waarop deze thema’s in de regio kunnen worden aangepakt.
Meer informatie Kosten: gratis
Programma en aanmelden

Mocht u een interessant evenement organiseren en dit kenbaar willen maken via deze website, neem dan contact met ons op via info@studiekeuzeinformatie.nl