Bijeenkomsten

Bijeenkomsten van Studiekeuze123

 

Wie Studiekeuzeconferentie Studiekeuze123
Wanneer 17 maart 2016
Waar locatie volgt nog
Tijdstip 09.00 – 17.00 uur
Wat Jaarlijkse Studiekeuzeconferentie. Op dit moment is de Programmacommissie bezig met het samenstellen van een informatief en interessant dagprogramma!
Meer informatie Als u op de hoogte wilt blijven van deze conferentie, meldt u dan aan voor de nieuwsberichten via info@studiekeuzeinformatie.nl

 

Andere bijeenkomsten

Wie Congres Studiesucces 2.0
Wanneer 12 november 2015
Waar Windesheim, Campus 2-6 in Zwolle
Tijdstip 10.00 – 17.00 uur
Wat Wat werkt wel en wat werkt niet als het gaat om studiesucces? Hogescholen en universiteiten hebben de afgelopen jaren flinke stappen gezet; de tijd is rijp voor een samenhangende, systematische en structurele aanpak. Het congres Studiesucces 2.0 wordt georganiseerd met een aantal hogescholen uit alle delen van het land, in samenwerking met de Vereniging Hogescholen en met Windesheim als gastheer.
Meer informatie Kijk voor het programma op de website van Windesheim. Aanmelden kan vanaf 15 september.
Deelname is gratis.

 

Wie Dag van de zorgcoördinator
Wanneer 18 november 2015
Waar Rijtuigenloods in Amersfoort
Tijdstip 09.00 – 14.00 uur
Wat Het thema van dit jaar is: Kansrijk verschillend, omgaan met verscheidenheid in het onderwijs. Tijdens deze dag wordt getracht antwoord te vinden op vragen als: Hoe ga je goed om met verschillen in het onderwijs? Wat vraagt dit van het team, de organisatie, de ondersteuningsstructuur en van de zorgcoördinator? De dag van de zorgcoördinator wordt georganiseerd door de NVS-NVL.
Meer informatie Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.dagvandezorgcoordinator.nl

 

 

Mocht u een interessant evenement organiseren en dit kenbaar willen maken via deze website, neem dan contact met ons op via info@studiekeuzeinformatie.nl