Bijeenkomsten

 

Studiekeuzeconferentie Studiekeuze123
De keus van tegenwoordig

Organisatie Studiekeuze123
Locatie Hotel Postillion Bunnik
Wanneer 22 mei 2014
Kosten € 125,- pp
Inschrijving www.studiekeuzeconferentie.nl

Het thema studiekeuze is nog altijd 'hot'. Het verminderen van uitval blijft hoog op de agenda staan van zowel instellingen als de overheid. De studiekiezer merkt, mede door de invoering van de Wet Kwaliteit in Verscheidenheid, duidelijk dat een studiekeuze een weldoordachte keuze moet zijn. De studiekeuzecheck, de vervroegde aanmelddatum; allemaal maatregelen om studiekiezers op tijd en zorgvuldig te laten kiezen.

De thema’s informatie, inspiratie en innovatie lopen als een rode draad door de Studiekeuzeconferentie. In de verschillende sessierondes kunt u telkens kiezen uit een workshop die aansluit bij deze thema’s.

De conferentie heeft dit jaar daarnaast een speciaal tintje omdat Stichting Studiekeuze123 vijf jaar bestaat!

 
 

 

Bijeenkomst Studie in Cijfers

Organisatie Studiekeuze123
Locatie SURF, Graadt van Roggenweg 340
Wanneer 8 mei 2014
Kosten -
Inschrijving www.studiekeuzeinformatie.nl (vermeld bij Onderwerp aub: Bijeenkomst 8 mei)
Op donderdag 8 mei a.s. van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Studiekeuze123 een bijeenkomst rond de release van Studie in Cijfers. Tijdens deze bijeenkomst zal kennisdeling rond de implementatie en het gebruik van Studie in Cijfers centraal staan.

Heeft u suggesties voor onderwerpen die tijdens de bijeenkomst aan bod zouden moeten komen? Dan horen we het graag. U kunt dit vermelden bij uw inschrijving.


Overige Bijeenkomsten

 

Jaarcongres Vereniging Hogescholen

Organisatie Vereniging Hogescholen
Locatie congrescentrum Brabant Hallen, Den Bosch
Wanneer 17 april 2014
Kosten € 225,- pp
Inschrijving www.vereniginghogescholen.nl
De titel van het jaarcongres is 'Onderzoekend Onderwijs'. Dit veelomvattende en uitdagende thema biedt vele invalshoeken die op het congres aan de orde komen. De rode draad zal daarbij echter telkens de vraag zijn op welke wijze praktijkgericht onderzoek een bijdrage levert aan (het verhogen van) de onderwijskwaliteit van het hbo.

 
 

 

Landelijk congres Stimulering LOB

Organisatie Project Stimulering LOB, VO-raad
Locatie nog niet bekend
Wanneer 30 oktober 2014
Kosten nog niet bekend
Inschrijving nog niet bekend

Thema: opbrengsten van 5 jaar Stimulering LOB. Wat is er in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld en tot stand gekomen en hoe kan je deze opbrengsten inzetten/gebruiken? Maar ook: hoe nu verder?

Meer informatie