Disclaimer

De informatie op Studiekeuzeinformatie.nl wordt met grote zorg samengesteld. Wij doen er alles aan om correcte gegevens weer te geven. De informatie wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Alle informatie is afkomstig van gezaghebbende en betrouwbare bronnen. Studiekeuze123 kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website. Studiekeuze123 staat open voor vragen of opmerkingen die ons wijzen op mogelijke onjuistheden of verbeteringen. Tegelijk aanvaardt Studiekeuze123 geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website. De informatie op Studiekeuzeinformatie.nl is beschikbaar voor gebruik door derden. Indien u informatie van de website Studiekeuzeinformatie.nl verveelvoudigt, dient u Studiekeuze123 als bron te vermelden. Op verzoek kan het logo van de stichting worden opgevraagd, bijvoorbeeld ter vermelding in een colofon. Indien u zelf wilt beschikken over de onderliggende data, neemt u dan contact op met Stichting Studiekeuze123.

Links naar andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, is Studiekeuze123 niet verantwoordelijk voor het gebruik van uw gegevens door derden.

Privacy

Studiekeuze123 gaat zorgvuldig met uw privacy om. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wijzigingen

Studiekeuze123 behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in de disclaimer. Lees daarom regelmatig de disclaimer voor een update.