Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiekeuzeconferentie

4 oktober 2018 @ 09:00 - 16:30

Persoonlijke ontwikkeling en keuzevrijheid

Thema’s

De rode draad van de dag is de persoonlijke ontwikkeling van de studiekiezer en de keuzevrijheid die hij of zij ervaart. We bespreken dit onderwerp met professionals de hand van verschillende thema’s. Op het programma staan o.a. sessies over: studiekeuzestress en het schoolwaardenkompas, loopbaanoriëntatie en begeleiding (LOB), fexibel onderwijs, ervaringen van eerstegeneratiestudenten, regionale samenwerkingen en de wet Kwaliteit in Verscheidenheid hoger onderwijs en de invloed op het keuzegedrag van profielkiezers/studiekiezers.

Het populaire platform Scholieren.com voert voorafgaand aan de conferentie een peiling uit onder scholieren over een aantal van deze thema’s. De uitkomsten van deze peiling worden tijdens de conferentie besproken.

Sprekers

Lammert Kamphuis (keynotespreker), Mark Schoemaker (dagvoorzitter), Youssef el Bouhassani (zowel bij de HvA als door het ISO uitgeroepen tot docent van het jaar 2018).

#SKconf2018

SK123_RGB_pijl

Details

Datum:

4 oktober 2018

Tijd:

09:00 - 16:30 uur

Locatie:

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Kosten:

Euro

Doelgroep:

Aansluitcoördinatoren, Beleidsmedewerkers, Bestuurders, Decanen, Decanenorganisaties, Loopbaanbegeleiders, Mentoren, Schoolleiders, Studiekeuzebegeleiders, Voorlichting/Communicatie

Organisatie

Naam Organisator:

Studiekeuze123

 

Deze kalender komt tot stand in samenwerking met de decanenorganisaties VvSL en de NVS-NVL
Uw evenement in de kalender? Neem contact met ons op.