Alle open dagen op uw website!

Het bezoeken van open dagen helpt een studiekiezer bij zijn keuze. Tijdens een open dag kan hij/zij – samen met de ouders – kennis maken, sfeer proeven en natuurlijk vragen stellen.

Op Studiekeuze123.nl staat een open dagen kalender met daarin alle open dagen van hogescholen en universiteiten. Deze kalender kunt u nu ook gratis op uw website plaatsen met behulp van de open dagen widget! De website Scholieren.com maakt al gebruik van de widget.

Wat is een widget?

De widget is eigenlijk een simpelere versie van de kalender en kan als een i-frame worden getoond op een andere website. Vooraf kan worden aangegeven of filters (bijv. stad, instelling) al ingesteld zijn of niet. Ook kan de ideale afmeting worden aangegeven, waardoor de widget mooi past op uw website. Bezoekers van uw website kunnen vervolgens in de open dagen widget zoeken naar open dagen. Door op een open dag te klikken, gaan zij naar Studiekeuze123.nl waar alle informatie over deze open dag te vinden is. De widget wordt automatisch ook goed getoond op mobiel en tablet.

Gratis en altijd actueel

De widget is gratis door u te gebruiken en direct gekoppeld met de database van Studiekeuze123. Hierdoor wordt de informatie continue ververst en bevat de widget dus altijd de meest actuele informatie over de open dagen.

Interesse? Vraag de widget aan!

Op de aanvraagpagina vult u uw gegevens in en de url van de website waarop u de widget gaat plaatsen.  Vervolgens kunt u aangegeven welke afmeting de widget moet krijgen (in pixels). De beheerder van uw website kan u hier vast bij helpen om dit te bepalen. Tot slot kun u bepalen of filters al vooraf ingesteld moeten zijn (bijv. maand of stad) op het moment dat de widget geopend wordt. De bezoeker van uw website kan deze filters altijd weer wijzigen. U ziet vervolgens direct een voorbeeld van hoe uw widget eruit ziet.

Gebruik open dagen widget

Nadat u alle informatie hebt doorgegeven, ontvangt u van ons per e-mail een overeenkomst en voorwaarden. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de widget niet voor commerciële doeleinden wordt ingezet. Wanneer u deze heeft ingevuld en geretourneerd, ontvangt u een code die op uw website moet plaatsen. Hiermee zal de widget te zien zijn op uw website!

In het kort:

  1. Personaliseer de widget
  2. Vraag de widget aan
  3. Accepteer de voorwaarden
  4. Plaats op uw website

Interesse?

Voorbeeld Scholieren.com

Widget op Scholierencom

 

Vragen?

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.