Alle opleidingen op uw website!

Op Studiekeuze123.nl worden in de Matchfinder alle geaccrediteerde opleidingen van hogescholen en universiteiten getoond. Deze Matchfinder kunt u nu ook gratis op uw website plaatsen met behulp van de opleidingen widget!

Wat is een widget?

De widget is eigenlijk een simpelere versie van de Matchfinder en kan als een i-frame worden getoond op een andere website. Vooraf kan worden aangegeven of filters (bijv. vooropleiding, niveau of studierichting) al ingesteld zijn of niet. Ook kan de ideale afmeting worden aangegeven, waardoor de widget mooi past op uw website. Bezoekers van uw website kunnen vervolgens in de opleidingen widget zoeken naar open dagen. Door op een opleiding te klikken, gaan zij naar Studiekeuze123.nl waar alle informatie over deze opleiding te vinden is. De widget wordt automatisch ook goed getoond op mobiel en tablet.

Gratis en altijd actueel

De widget is gratis door u te gebruiken en direct gekoppeld met de database van Studiekeuze123. Hierdoor wordt de informatie continue ververst en bevat de widget dus altijd de meest actuele informatie over de opleidingen.

Interesse? Vraag de widget aan!

Op de aanvraagpagina vult u uw gegevens in en de url van de website waarop u de widget gaat plaatsen.  Vervolgens kunt u aangegeven welke afmeting de widget moet krijgen (in pixels). De beheerder van uw website kan u hier vast bij helpen om dit te bepalen. Tot slot kun u bepalen of filters al vooraf ingesteld moeten zijn (bijv. vooropleiding, niveau of studierichting) op het moment dat de widget geopend wordt. De bezoeker van uw website kan deze filters altijd weer wijzigen. U ziet vervolgens direct een voorbeeld van hoe uw widget eruit ziet.

Gebruik opleidingen widget

Nadat u alle informatie hebt doorgegeven, ontvangt u van ons per e-mail een overeenkomst en voorwaarden. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de widget niet voor commerciële doeleinden wordt ingezet. Wanneer u deze heeft ingevuld en geretourneerd, ontvangt u een code die op uw website moet plaatsen. Hiermee zal de widget te zien zijn op uw website!

In het kort:

  1. Personaliseer de widget
  2. Vraag de widget aan
  3. Accepteer de voorwaarden
  4. Plaats op uw website

Interesse?

Vragen?

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.