Voorlichtingsmateriaal 2017-2018

Voor bovenbouwleerlingen havo/vwo en studenten van mbo-4 maakt Studiekeuze123 gratis voorlichtingsmateriaal om hen te helpen bij deze keuze. Hieronder vindt u meer informatie over dit materiaal en hoe u het kunt bestellen.

Voorlichtingsmateriaal

Het gratis materiaal bestaat uit een folder en een tweetal posters. De folder bevat algemene informatie en praktische tips over de oriëntatie voor een vervolgopleiding aan een hogeschool of universiteit. In de folder verwijzen we ook naar onze website Studiekeuze123.nl met daarop de Open dagen kalender en natuurlijk alle informatie over de opleidingen. Deze folder is bedoeld voor uw leerlingen/studenten en hun ouders, maar ook voor uzelf. Daarnaast kunt u posters bestellen die u kunt ophangen in uw school. De posters verwijzen naar de Open dagen kalender en naar onze website.

Cover folder 2017-2018

Bestelinformatie

U kunt de folders bestellen in pakketten van 25 exemplaren. De posters kunt u per set van twee bestellen, zoveel als u denkt nodig te hebben. Op de bestelwebsite www.primaonderwijs.nl/studiekeuze123  kunt u aangeven hoeveel pakketten en hoeveel postersets u gratis wenst te ontvangen.

Digitaal magazine voor scholieren en ouders

Speciaal voor studiekiezers en hun ouders heeft Studiekeuze123 dit jaar digitale magazines gemaakt met belangrijke informatie over de studiekeuze en handige tips. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen een hogeschool en universiteit? Wat kost studeren? Hoe werkt de selectieprocedure bij fixusopleidingen? Relevante onderwerpen die allemaal aan bod komen in het magazine, aangevuld met leuke filmpjes waarin studiekiezers hun verhaal vertellen.